Najnovšie recenzie zo sekcie Zdroje
- moju MB Asus ROG Strix X570-F gaming som nevedel s týmto zdrojom napájať, chýba konektor na prídavné napätie
- Výkon
- Modular
- Množstvo pribaleného príslušenstva
- Tuhý kábel 24pin
- Kabelaz ok
tovar bol nedostupný
- tichý chod
- dostatočný počet konektorov a káblov
- nieje co vytknut
- Plne modulárny
- Tichý
- Vysoká účinnosť +Platinum (92%)
- Taštička na káble
- Prepínanie záťaže pre 12V vetvu
- Vypínanie ventilátora pri nížšej záťaži
- Tvrdé bužírky cca 5cm pred konektormi
- Coil whine- pri záťaži vydáva nepríjemné zvuky ktoré prehlušia aj ventilátory naplno
Zdroj je pomerne kvalitne vyhotovený. V balení je aj taštička na odloženie nepoužítých káblov. Výhradu by som mal ku káblom, ktoré majú flexibilné bužírky ukončené 4-5cm zmrštovacou bužírkou. Táto bužírka je umiestnená cca 3-4cm pred konektorom, takže v týchto bodoch (4-7cm od konektoru) sa káble nedajú zohnúť. Bužírky som musel pracne odstrániť (je tam aj lepidlo) lebo napr napájanie CPU kolidovalo s AiO chladičom. Komu by to vadilo, a robí zostavu aj na vzhľad, dajú sa kúpiť za pár euri kvalitnejšie farebné flexi káble z aliexpressu..priamo pre corsair zdroje, v rôznych dĺžkach. Zdroj má dalej funkciu prepínania záťaže. Buď budete mať spoločný limit prúdu pre všetky vetvy spoločne (single 62,5A) alebo zvolíte mod multiple a vtedy je na jednu vetvu limit 40A a prepaťová ochrana. Čo mi na ňom ale veľmi vadí, je že to píska, škrípe, cvrliká.. zle sa to počúva. Naštastie mám bedňu v skrinke a je to limitované. Myslím že zdroj čoskoro nahradím inou značkou.
- Znacka
- plne modularny
- jednofarebne (cierne) kable, ziadna horcica/kecup
Super zdroj vhodny do beznej PC skrine. Skvely vykon aj vykonnost (Gold).
- výhodná cena v porovnaní s konkurenciou
- Tichy
- Nepiska
- Rozumna kabelaz v baleni
- zaruka 6 rokov
- nemam ziadne
Moderny zdroj s modernou topologiou. Nemam co zle nanho povedat, nepiska (haleluja), vetrak sa sice toci ale nepocut ho, co je podla mna lepsie ako ked sa netoci pri malej zatazi vobec, menej sa namahaju teplotne suciastky a kapacitory sa nevysusuju.
- Pomer cena/vykon
veľmi slušný základný hráčsky zdroj určený hlavne pre jednoprocesorové viacjadrové systémy, je tichý a vo svojej cenovej relácii je prakticky bezkonkurečný
- Kvalitny zdroj
- Ticha prevadzka
- velmi kvalitny zdroj
- gold
- robí to čo má
- Výkonný
- 80 Plus Gold
- Modularne káble
- Nemá dodatočný 4-pin ATX konektor pre matičnú dosku ak by sa niekto chystal výrazne pretaktovať
Skvelý zdroj, ktorý je tichý a výborne utiahne aj náročnejšie zostavy.
- kvalitný produkt, splnil očakávania, perfektné balenie
Odporúčam
100 percent tichý
Funkcia Fanless mode ventilátor sa roztočí až pri 30 % záťaže
Vynikajúci
- zatiaľ žiadna
Vyhovoval mojim požiadavkam a doteraz som snim spokojný.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »