Najnovšie recenzie zo sekcie Zdroje
- Výkon
- Naozaj tichý
- Nevidava žiadne divne zvuky ako moje predošlé zdroje
Zdroj je parádny aj po technickej stránke aj po vizuálnej až mi je ľúto že je schovaný v pc bední.
Jedine čo dalo zabrať bolo uloženie káblov do tich hrebienkov ale to asi závisí od vlastnej šikovnosti.
Je super, ze ventilator nebezi, kym sa zdroj moc nezahrieva
- ochrana proti skratu
- viacej kablov
- modularny
nic
- Tichá prevádzka
- Výhodny pomer cena vykon.
- ceny
super
- Veľké množstvo káblov
- Nevýhoda, že káble sú napevno
Niečo viac sa dozviete vo videu. Ak sa zobrazí daný odkaz tak túto: https://youtu.be/8oduqrhlprY
( Prípadne hladajte na youtube: Unboxing. PC assembly and testing. AMD Ryzen 5 5600G, MSI B550M PRO-VDH vs Ryzen 5800X )
- najlepsia cena, vyborny pristup, rychle dodanie
ziadne
- Vysoká účinnosť zdroja
- super cena vs výkon
- tovar svojimi parametrami postačuje na bežné PC
- dostatok potrebných koncoviek
- 600W
- Spolahlivost
- Nie je modularny
EVGA je sama o sebe kvalitna znacka s dobrymi komponentmi na Pc.
- tichý
- 24 pin kábel
- sieťový kábel
24 pin kábel je veľmi tvrdý a sieťový kábel nesedí natesno čo spôsobuje zlý kontakt
OK
- Tichý
- odolnosť voči vlhkosti
- pekný dizajn
Kvalitný zdroj odporúčam.
Spĺňa všetko čo som od zdroja očakával :)
- veľmi kvalitný zdroj
- úplne tichý ventilátor
Som maximálne spokojný. Zdroj má tak tichý ventilátor, že ho ani nie je počuť. Káble sú opletané čiernou sieťovinou, tak to nielen krajšie vyzerá, ale sa s tým aj ľahšie pracuje. Má všetky potrebné konektory vrátane 8 pin pre CPU.
- Mohol by mat nizsie otacky, ked nie je zatazene PC
- Výkon
- Tichý ventilátor
- Pištia cievky (aj keď je vypnutý)
Dobrý zdroj za dobrú cenu, káble v čiernej izolácii, dostatok konektorov a tichý chod. Najhorší problém nových EVGA zdrojov je pískanie cievok. Neviem či bol s tým problém už predtým, avšak toto je opäť ďalší zdroj od EVGA čo montujem do PC a opäť mu pištia cievky, či už keď je PC zapnutý alebo v standby móde (vypnutý, zapojený do elektrickej siete).
- Osvedčená kvalita
Platinum za fajn cenu , rychle dodanie, modular.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »