Najnovšie recenzie zo sekcie Zdroje
- Píska
- Corsair je kvalita
- Tichy aj ked sa toci ventilator
- Novy druh kablov, ktore niesu rovnake ako v starsom modely
- Stare Corsair kable sa nedaju zapojit/pouzit
- Zero RPM
- Zaoblene hrany
- Pri vymene zdroja treba pocitat stym, ze aj ked ste mali predtym zdroj od Corsairu, tak tento ma ine porty a kable.
- Zdroj ma zaoblene rohy, a tym padom ho drzia v skrinke iba skrutky, lebo pliesok v skrinke sa ho nedotkne.
- Zero RPM je zaujimava funcia, ale ma to chybu. Chcelo by to mat moznost si nastavit, ale neda sa. Ventilator sa prakticky skoro nikdy netoci. Roztaca sa niekedy pri odbere cca 280W a asi 5 hodinach hrania. Treba si teda poriesit dodatocne vetranie ci lepsie, aby donho neslo teplo a zaroven to jeho prirodzene odchadzat. Nezahrieva sa, ale je to neprijemne, ked ani po 1 hodine hrania sa netoci. Moja zostava ma nizsiu spotrebu ako som podla recenzii a parametrov ocakaval. Recenzie udavali vacsie TDP ako udava vyrobca a realita je uplne inde.
- napajacie kable od zdroju su dobre oznacene
- ventilator na zdroji je tichy
750W zdroj utiahne v pohode rtx 3xxx
zdroj ma kvalitne prevedenie
- tichy
- zatial nezhorel
Dosputná cena, tichy chod.
- modular
- kopec prislušenstva
- zatiaľ nič
- Komplet modulárny.
- Vysoký výkon aj pri menších rozmeroch zdroja.
- Plno príslušenstva.
- Káble na napájanie grafiky mohli byť v lepšom prevedení.
dobra cena, tichy
- Kvalitne prevedenie
- no vyssia cena
Overeny spolahlivy zdro do PC. Pri beznom zatazeni ventilator nebezi ani na volnobeh = totalne nehlucny.
Kvalitne prevedenie. Uz mam 2 takyto zdroj !!!
- zdroj s kapacitou aj do budúcna
- 400W zdroj s 80Plus GOLD certifikáciou
- za tú cenu dobre
- rýchle dodanie
- dddjjd
- píska
- Plochá kabeláž bez ochranného opletenia
- Zlý popis alzy: namiesto 3 káblov PCIe sú v balení len 2 kusy. Tak že pre nové grafiky RTX4080/4090 nepoužiteľný
- Kabeláž oproti staršiemu modelu pôsobí lacno
- kvalita
- kvalita na prvy dotyk
- modularnost
- jednoduchost zapojenia
- cena stale priazniva vzhladom na dolezitost komponentu
- este stale zostalo kopec kablov do zasoby
dobrý pomer cena/výkon
tichý chod
- Opletené káble
- Samostatne pripojiteľné
- Po skúsenosti s Corsair RMx 2018/2021 a Seasonic Focus Plus som konečne našiel čo som hľadal. Tento zdroj je skutočne tichý. Nehovorím o hlučnosti vetráku. Tie sú takmer všade tiché. Hovorím o zvuku pískania/bzučania. Tento zdroj je na totálku tichý. Nepočuť absolútne nič ani keď je PC zapnutý ani keď je vypnutý. Pôsobí kvalitne a káble sú fajn. Trocha nevýhoda je že vetrák sa točí neustále a teda nie je to ZERO RPM pri malej záťaži. Taktiež záruka je kratšia ale obecne je to výborný produkt a mne šlo hlavne aby bol tichý pretože mám PC na stole.
Zobrazujem 221 - 240 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Ďalšie »